Madárodúk, madárodú készítés > Madár - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Madárodúk, madárodú készítés > 6 weboldal. Kategória leírása: Madárodú - készítés, mesterséges madárodú. A-típusú madárodú. Madárodú kihelyezése.
Szponzorált linkek
Birdwatchin.com
http://www.birdwatchin.com/home

One-stop secure shopping for bird feeders, bird houses, bird baths, seed, wild bird seed, hummingbird food, all wild bird supplies and related garden decor.

Birdwatchin.com
Odúépítés agyrázkódás nélkül
http://www.origo.hu/tudomany/20070214oduepites.html

Bár az idei tél enyhén indult, az esetleges fagyok még nagy erőpróba elé állíthatják a nálunk telelő madarakat.

Odúépítés agyrázkódás nélkül
Madárodú a téli kertben
http://www.otletmozaik.hu/cikk.html;jsessionid=C90C3AAD70AE455AAAE31899C6AE1 ...

Bár a madárodúkat elsősorban ősszel szokták kihelyezni, az új évben sem késő. Minden esély megvan ugyanis arra, hogy jól tartott madaraink tavaszig megszokják őket, és bennük költsék ki utódaikat, télen pedig sok madárfaj szívesen húzódik meg a nagy hidegben egy-egy ilyen odúban.

Madárodú a téli kertben
Madárodú építés
http://www.greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=18431/

A természetvédők a madarak számára gyakran építenek kis mesterséges fészkelő helyeket, odúkat. Ilyenekkel alkalmanként találkozhatunk erdei sétáink során, vagy arborétumokban.

Madárodú építés
Mesterséges madárodú
http://hu.wikipedia.org/wiki/Mesterséges_madárodú

A mesterséges madárodú a természetes madárodú pótlására szolgál. Mivel az erdőgazdálkodás és a kertek, parkok fenntartása során a természetes odvakkal rendelkező faegyedeket előbb-utóbb kivágják, az odúlakó madárfajok számára mesterséges madárodúval biztosíthatjuk a megtelepedést. A legtöbb odúlakó madárfaj szívesen elfoglalja a különböző anyagokból készített mesterséges fészekodvakat, amelyekben eredményesen nevelik fel fészekaljaikat.

Mesterséges madárodú
Kabaktökből készült fészekodú
http://www.freeweb.hu/nemesvita/tokodu.html

Kabaktök száraz terméséből készített fészekodú a Hó-völgyben.Mérettől függően széncinegék, kék-, barát-, fenyvescinegék használják előszeretettel, de a fakuszok is értékelik ...

Kabaktökből készült fészekodú
Hirdetések
Oldal leírása
madar.wyw.hu: Madár katalógus. Madarak, díszmadár, madarászat, madárbetegségek, madáretető, madárfotó, madárgyűrűzés. Bagoly, galamb, papagáj, ritka madárfajok, ornitológusok, veszélyeztetett madárfajok.
Gyűjteményünkben 234 válogatott madár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9663